Dhjetra palestinezë duarlidhur dhe të zhveshur arrestohën nga ushtria izraelite në Gaza – VIDEO

Forcat izraelite në Gazën veriore zhveshën dhe arrestuan qëllimisht dhjetëra burra palestinezë, siç tregohet në pamjet e korrespondentit ushtarak të Channel 11 të Izraelit. Burrat të gjithë duarlidhur, të cilët nuk i rezistuan arrestimit, thuhet se po kontrolloheshin për ndonjë lidhje me organizatat Hamasi ose Xhihadi Islamik.

Raportet e mëvonshme thanë se shumë nga burrat u rrahën ashpër dhe se vendndodhja e tyre ende nuk dihet. /mesazhi