Hamasi i uron shëndet Presidentit të Iranit

Ezzat al-Rashk

Pas aksidentit në helikopterin që transportonte Presidentin e Iranit, një nga anëtarët e lartë të lëvizjes Hamas i uroi shëndet Presidentit të Iranit, Ministrit të Jashtëm iranian dhe shoqëruesve të tyre.

Sipas Shahab News, Ezzat al-Rashk, një anëtar i lartë i Lëvizjes së Rezistencës Islamike Palestineze Hamas, reagoi ndaj aksidentit që përfshiu helikopterin që transportonte Presidentin iranian Ibrahim Raisi dhe delegacionin e tij shoqërues.

Anëtari i lartë i lëvizjes Hamas në fjalën e tij tha: “Zemrat tona janë me kombin tonë vëlla të Iranit”. Ezzat al-Rashk u lut për Presidentin e Iranit dhe delegacionin e tij shoqërues dhe tha: Lusim Zotin e Madhërishëm që të mëshirojë Presidentin e Iranit, Ministrin e Jashtëm të këtij vendi dhe shoqëruesit e tyre”. /parstoday