Hamasi: Izraeli duhet ‘të paguajë çmimin për krimet e tij’

Hazem Qassem

Agjencia palestineze e lajmeve Maan citoi zëdhënësin e Hamasit Hazem Qassem të ketë thënë se rezistenca palestineze tani po ushtron të drejtën e saj për t’iu përgjigjur krimeve të okupimit kundër popullit palestinez raporton Aljazeera.

Ai tha se Izraeli “filloi me agresion” dhe se “duhet të paguajë çmimin për krimet e tij”. /mesazhi