Hamasi thotë se ka shkatërruar më shumë se 150 automjete të ushtrisë izraelite

Krahu i armatosur i Hamasit shkatërroi 135 automjete të ushtrisë izraelite, tërësisht ose pjesërisht, në 72 orët e fundit në të gjithë Gazën, tha një zëdhënës.

Abu Obaida shtoi se luftëtarët e grupit vranë dhe plagosën “dhjetëra” ushtarë izraelitë duke hedhur në ajr një numër boshte tunelesh, si dhe ndërtesa.

“Turmat” e trupave izraelite u sulmuan gjithashtu me predha mortajash dhe raketa me rreze të shkurtër veprimi, ndërsa raketat u hodhën drejt qyteteve në Izrael, shtoi ai.