Hulusi Akar: Në mbi 200 operacione brenda vendit dhe përtej kufirit gjatë vitit janë neutralizuar 3.646 terroristë

Hulusi Akar: Në mbi 200 operacione brenda vendit dhe përtej kufirit gjatë vitit janë neutralizuar 3.646 terroristë.

Akar: Numri i terroristëve të neutralizuar që nga 24 korriku 2015, periudha e re e luftës me terroristët, e deri më sot është 30.416.