Kështu u kundërvihen pushuesve që ua bllokojnë rrugën (Foto)

Banorët e një lagjeje në Londër u janë kundërvëne atyre që po ua bllokojnë rrugët, dhe po ua vandalizojnë makinat, e në disa raste, po ua shkatërrojnë ato.

Pamjet e publikuara nga mediat londineze tregojnë mbishkrime me sprej mbi makinat e parkuara karshi shtëpive pranë aeroporit Luton të Londrës.

E tërë kjo tollovi vie nga pueshuesit që vinë përes aeroportit Luton, të cilët për t’iu shmangur taksat e parkingut në aeroport, i parkojnë makinat në lagjen e populluar.

Banorët vendorë thonë se pushuesit shpesh lënë automjetet e tyre në rrugë, por jo të gjithë pajtohen me këtë sjellje ‘ekstreme’. Fqinjët thonë se makinat lihen para shtëpive të tyre me javë të tëra. /MESAZHI/

Cars have been vandalised in a street near Luton Airport, including this vehicle which had its windscreen and windows smashed
Residents say they have become fed up at the streets being full of cars that holidaymakers are leaving before heading to the nearby airport

Messages were also left on the Peugeot accusing the driver of being 'too tight to pay for airport parking'