Kriza E Identitetit, Gjuha E Urrejtjes Dhe Propagandës Anti Islame Si Dhe Mendimi Kritik

Bisedë me Studiues

Ubejd Gashi – Prof. Dr. Milazim Krasniqi

Pjesa e parë e intervistës

Temat : Gjendjen aktuale politike- shoqërore dhe kulturore te ne, Kriza e identitetit,

Gjuha e urrejtjes dhe propagandës anti islame si dhe Mendimi kritik

Cila është gjendja aktuale te ne

Kush janë elitat politike

Sa është I dëmtuar imazhi I Kosovës

Kush është lidershipi I Kosovës dhe si u krijua

Cilat janë planet e serbëve rreth Kosovës

Cilat janë raportet e elitave intelektuale, politike dhe ushtarake

Kush mund të bënë ndryshimin

Kriza identitare dhe Shkaqet e krizës së identitetit

Identitetet çoroditëse dhe Problemet identitare

Sulmet bizare ndaj identitetit të tjetrit

Përzierjet e çështjes së mikut dhe armikut

Aspekti krahasimor në mes të intelektualëve rilindas dhe sot

Kush fshihet pas propagandës anti turke e jo anti serbe

Pse Turqia po ikë nga investimet në Kosovë dhe po investon në Sërbi

Pse lejohet gjuha e urrejtjes fetare te ne

A kemi ne mendim kritik apo jo

Në cilën fazë të mendimit kritik ne mund të jemi

Nevoja e bashkëpunimit intelektual

A bashkëpunojnë apo jo intelektualët në mes veti

Nëse jo pse jo

Për këto dhe çështjet tjera në këtë pjesë të intervistës, Prof. Dr. Milazim Krasniqi

www.fronti.info