Kryeministri irakian urdhëron për të ndihmuar në gjetjen e helikopterit të Presidentit iranian

Mohammad Shia al-Sudani

Kryeministri i Irakut lëshoi ​​një urdhër special për të ndihmuar Iranin në gjetjen e helikopterit të Presidentit Raisi.

Sipas agjencisë së lajmeve Mehr, kryeministri i Irakut, Mohammad Shia al-Sudani, ka lëshuar një urdhër për të ndihmuar Iranin të gjejë helikopterin që transportonte Presidentin e Iranit, Ebrahim Raisi.

Kryeministri i Irakut Mohammad Shia al-Sudani urdhëroi Ministrinë e Brendshme, Gjysmëhënën e Kuqe të Irakut dhe palët përkatëse në këtë vend që të përdorin të gjitha burimet e tyre për të ndihmuar Iranin të gjejë helikopterin që transportonte Presidentin e Republikës Islamike të Iranit, Ebrahim Raisi dhe delegacionin shoqërues.

Edhe kryeministri i Pakistanit Mohammad Shehbaz Sharif shprehu shqetësimin e tij për aksidentin e helikopterit të Presidentit të Republikës Islamike të Iranit dhe i uroi shëndet Ebrahim Raisit dhe shoqëruesve të tij.