Lufta në Bosnje – retorikë a realitet?

Është duke u cilësuar si kriza më e thellë politike në Bosnje e Hercegovinë që nga përfundimi i luftës, më 1995. Institucionet shtetërore janë pezull dhe njerëzit, për herë të parë ndër vite, druajnë nga një konflikt i ri. Kush dhe çka po e zhyt Bosnjën në këtë kaos?