Martesa 70 vjeçare e çiftit të moshuar frymëzim për të rinjtë (Foto)f

Martesa e lumtur 70 vjeçare mes Imara Fakiri (95) dhe Hazra Buzazi (86) në Tunizi e cila ka kohë që ka kaluar gjysmë shekulli, paraqet burim frymëzimi për të rinjtë, shkruan Anadolu Agency (AA).

95 vjeçari Imara Fakiri tha se domethënia e emrit të tij është “ndërtues”. “Familja më ka vendosur këtë emër në mënyrë që të ndërtoj vet shtëpinë time. Mendoj se i kam dalë hakut emrit tim.”

Çifti i cili jeton në veri të vendit, në një fshat në rajonin Gar ed-Dima, në kufi me Xhezajirin, kanë 13 fëmijë dhe 67 nipër e mbesa.

Tunizi, martesa 70 vjeçare e çiftit të moshuar frymëzim për të rinjtë
Martesa e lumtur 70 vjeçare mes Imara Fakiri (95) dhe Hazra Buzazi (86) në Tunizi e cila ka kohë që ka kaluar gjysmë shekulli, paraqet burim frymëzimi për të rinjtë. Çifti jeton në veri të vendit, në një fshat në rajonin Gar ed-Dima, në kufi me Xhezajirin, kanë 13 fëmijë dhe 67 nipër e mbesa. ( Yassine Gaidi – Anadolu Agency )
14.02.2018 Yassine Gaidi
3 / 17