Mbi 5,000 fëmijë të pashoqëruar në paraburgim në kufirin amerikan

Më shumë se 5,000 fëmijë migrantë të pashoqëruar janë nën mbrojtjen e Doganave dhe Mbrojtjes së Kufirit të SH.B.A.-së, thonë raportet.

Shifra u rrit nga 4500 fëmijë vetëm disa ditë më parë, sipas dokumenteve të marra nga CNN.

Administrata e Biden thotë se po adreson rritjen e migrantëve në kufirin e SHBA me Meksikën dhe po përpiqet të rrisë lehtësimet në dispozicion për të strehuar fëmijët e pashoqëruar. /Mesazhi.com