Mijëra të evakuuar në Gjermani pas gjetjes së bombës 250 kg nga Lufta e Dytë Botërore

Rreth 8.000 persona janë evakuuar të enjten nga shtëpitë  dhe zyrat në perëndim të qytetit  pas gjetjes se një bombë se Luftës së Dytë Botërore, njoftuan autoritetet lokale.

Bomba britanike është zbuluar mbrëmë duke punuar në një kantier ndërtimi që ndodhet në afërsi të aeroportit, shkruan “Daily Star”

Policia ka qenë duke punuar gjatë gjithë mëngjesit qe të evakuojnë plotësisht zonën përreth.SYRI.net