Nëse do ta shihnit të parkuar në rrugë, nuk do ta dinit se ky automjet është një “për kamping” – pamjet brenda tij tregojnë se “sa i mirë është”

Nëse do ta shihnit të parkuar në rrugë, nuk do ta dinit se ky automjet është një “për kamping”.

Kjo pasi që nga jashtë, duket si një furgon i thjeshtë, i bardhë, lloji i përdorur nga hidraulikët, elektricistët dhe shoferët e dërgesave në të gjithë botën.

Por brenda, ai krenohet me një hapësirë ndenjeje të pajisur plotësisht me një kuzhinë dhe banjë.

Furgoni është një Mercedes-Benz Sprinter i vitit 2004 me 229,000 milje në të.

Dhe është e pabesueshme kur ta mendosh se në një gjendje të tillë ai është shndërruar me një investim për më pak se 10,000 dollarë.

Në një turne në kanalin e tij në YouTube DualEx, Sharrieff Fareed na tregon çdo centimetër të konvertimit të saj.