Nis ceremonia mortore për presidentin e Iranit, funerali mbahet të enjten

Ceremonitë mortore për presidentin dhe zyrtarët e tjerë të lartë të zhdukur do të fillojnë ditën e sotme në Tabriz, qyteti pranë vendit të rrëzimit të avionit. /abcnews