Nuk kanë lodra dhe celularë, por me këto gjëra kënaqen fëmijët e varfër (FOTO)

Përderisa fëmijët në vendet e zhvilluara, mungesën e një telefoni celular ose pajisjeve tjera teknologjike e konsiderojnë për varfëri, fëmijët në Pakistan pasurinë e gjejnë në gjëra të vogla, shkruan Anadolu Agency (AA).

Për ta, lumturi paraqesin familja dhe miqtë dhe koha e kaluar me ta, ndërkohë që për pasuri llogarisin edhe më shumë vakte në ditë dhe mundësi për shkollim, qoftë edhe në ndonjë dhomë e cila nuk i ngjan një klase.

Në mënyrën të ilustruar më lartë, jetojnë fëmijët në fshatin Hukran, i cili është rreth 100 kilometra larg nga qyteti Multan, në provincën Punxhab të Pakistanit.

Ndërsa prindërit, vëllezërit e motrat e tyre kujdesen për kafshët, shtëpinë dhe familjen, më të vegjlit i gëzohen lojës me miqtë.

Temperaturat e ajrit në periudha të caktuara rriten edhe në 50 gradë Celsius, që është një arsye më shumë për fëmijët të cilët shfrytëzojnë çdo mundësi për të shijuar lojën në ujë.

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Pakistan, fëmijët kënaqen me gjëra të vogla

Credits: ( Mahmut Serdar Alakuş – Anadolu Agency )