Opozitarët në Armeni bastisën ndërtesën e qeverisë

Opposition supporters rally to demand the resignation of Prime Minister Nikol Pashinyan over a controversial peace deal with Azerbaijan that ended six weeks of war over the disputed region of Nagorno-Karabakh, in Yerevan on December 22, 2020. - Under the deal, Armenia agreed to cede three districts to Baku in addition four others Azerbaijani forces had won back during the fighting that had been controlled by Armenian separatists since the 1990s. (Photo by Karen MINASYAN / AFP) (Photo by KAREN MINASYAN/AFP via Getty Images)

Në ndërtesën e qeverisë ku ndodhen disa ministri, protestuesit hodhën slogane dhe kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Pashinyan

Opozitarët që kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit të Armenisë, Nikol Pashinyan, hynë në ndërtesën e qeverisë, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në ndërtesën e qeverisë ku ndodhen disa ministri, protestuesit hodhën slogane dhe kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Pashinyan.

Pas një kohe të shkurtër protestuesit u larguan nga ndërtesa e qeverisë duke thënë: “Dëshironim të tregonim se mund të hyjmë në çdo ndërtesë”.