Për namaz skam kohë!

A thua namazi zgjatë me shume se pirja e nje kafeje?
A zgjat me shume se ndjekja e serialeve?
Apo mos zgjat me shume se biseda me nje shoqe ne tel?
A zgjat me shume se ndejat plot llaf e muhabet?
A zgjat me shume se koha sa te ben te besh nje kek te thjeshte?
Apo ? Apo..?!
Kohe kemi shume por perkushtim dhe vullnet per lidhjen (takimin) me Krijuesin kemi pak!
Fillo falu
mos u arsyeto!!

Emine Bajrami