Policia shkon në xhami, por harron dicka shumë të rëndësishme

Policia në Britaninë e Madhe kanë mbërrijtur në një xhami për të zgjidhur një mosmarrëveshje ndërmjet besimtarëve, por në fakt, ata i ka zemëruar edhe më shumë se që ishin.

Si rrallëherë, në Xhaminë Townfield në High Wycombe, Buckinghamshire, pati njëkonflikt verbal mes besimtarëve, me c’rast u thirr edhe policia.

Por policia hynë në xhami pa hequr këpucët, gjë që është kundër praktikës islame.

Videoja tregon njerëzit që u flisnin me zemërim oficerëve të policisë që të heqin këpucët, dhe kjo mjaftoi që policia ti konsidetoj ata si “rast agresiv”.

Në Islam, besimtarët heqin këpucët para se të hyjnë në xhami për të parandaluar futjen e papastërtisë, por kjo është edhe simbol i pastërtisë para namazit. /MESAZHI/

Muslims furious after police enter mosque without taking off their shoes

Muslims furious after police enter mosque without taking off their shoes