Publikohen videot shokuese/ Tregtia e mishit të qenve në Vietnam

Qindra qen të sjellë nga vende të ndryshme priten çdo ditë në mishtoret e Vietnamit për t’u shpërndarë më pas në restorantet më luksoze të këtij vendi.

Shumica e qenve sillen në Vietnam nga Tajlanda, ndërsa në këto vendi tregtia e qenve është një biznes shumë fitimprurës.

Mishi i qenit preferohen në masë në Vietnam, Kinë, Filipine dhe Kore ndërsa më së shumti përdoret në supë, jani (paçe) dhe hamburger.