Putini, princi i kurorës saudite diskutojnë ndryshimet klimatike, energjinë e gjelbër

Foto nga arkiva

Presidenti rus Vladimir Putin dhe Princi i Kurorës Saudite Mohammed bin Salman diskutuan të enjten mbi mundësitë për të punuar së bashku për ndryshimet klimatike, duke mbrojtur mjedisin dhe energjinë e gjelbër, tha Kremlini.

Në transkripten e telefonatës së tyre, Kremlini tha se princi Saudit përshkroi iniciativat për të zvogëluar emetimet e gazeve serë dhe për të rritur pjesën e burimeve të ripërtëritshme të energjisë në Lindjen e Mesme.

Putini foli për përpjekjet ruse për të mbrojtur mjedisin gjithashtu, tha Kremlini zyrtar. /Mesazhi.com