Qesharake: Kështu reagon bebi kur e sheh babain komplet ndryshe në pak sekonda (VIDEO)

Si reagojne femijet ndaj ndryshimeve te dukshme dhe te atyperatyshme?

Nese doni te qeshni me ze, shikojeni videon deri ne fund, se si bebeja reagon ndaj ndryshimit qe ben babai i saj

VIDEO: NTD Television /MESAZHI/