Shakaja mes shoqeve që për pak u shndërrua në tragjedi (Video)

Një adoleshente në Poloni për pak sa nuk e pa vdekjen me sy, kur shoqja e saj, me të cilin ishin duke ecur rrugës, e shtyu në drejtim të një autobusi.

Gjithcka filloi me një shaka dhe “një të shtyrë miqësore” por për pak sa nuk ëprfundoi me vdekje.

Vajza e cia u rrëzua dhe hyri nën autobus, për fatin e mirë pësoi gërvishtje të lehta. Në videon e siguruar nga autoritetet e sigurisë, shihet se si vajza ngritet në këmbë, ndërsa shoqëruesja e saj shihet tejet e shokuar nga ndodhia. /MESAZHI/