Si të pastroni kokën e dushit brenda 30 minutash

Sot sjellim për ju mënyrën më të shpejtë dhe efektive të pastrimit dhe dezinfektimit të kokës së dushit. Ju nevojiten:

uthull e bardhë rrushi

një qese

një llastik flokësh

dhe furçë ose sfungjer i trashë.

Shtoni uthullën e bardhë në qesen plastike dhe fusni kokën e dushit brenda.hap1

Lidheni me llastikun e flokëve që të rrijë e fiksuar dhe lëreni të veprojë për 30 minuta.ufdush

Hiqni qesen dhe derdhni uthullën që gjendet brenda saj.

furcaFërkoni kokën e dushit me sfungjer ose furçë dhe shpëlajeni me ujë të ftohtë./Mesazhi/koka