Sulme me thikë në Gjermani dhe Finlandë

Një burrë është therur për vdekje në një dyqan në Elberfeld të Dusseldorfit, sulm i cili korrespondon me një sulm të ngjashëm me thikë që ndodhi në Finlandë.

Të paktën një person tjetër besohet se është lënduar. Incidenti ndodhi në Kipdorf Wuppertal-Elberfeldia.

Forcat speciale janë duke kontrolluar zonën, ndërsa forcat speciale thanë se kërkime sistematike po kryhen në ndërtesat fqinje. /MESAZHI/