Thonë se lufta në Siri ka mbaruar, por ja sa është numri i të vrarëve vetëm në 24 orët e fundit

Provinca Deir Az Zor është një nga fortesat e fundit të organizatës terroriste ISIS, e cila thuhet se ka marrë fund. Por megjthatë, pasojat e saj po vazhdojnë ti godasin edhe më tej grupet e pambrojtura në Siri, të cilat as që e dinë se nga kush po u vie vrasja.

Siri, 27 Nentor

Të paktën 80 pesona janë vrarë në pak se 24 orë nga granatimet e qeverive ruse dhe siriane në pjesët lindore dhe jugore të Sirisë.

Shumica e të vrarëve ishin civilë.

Në provincën lindore të Deir Az Zorit, avionët rus goditën fshatin al-Shafah në bregun lindor të lumit Eufrat, duke vrarë rreth 51 njerëz.

Katër të tjerë u vranë në një sulm në fshatin Darnaj, duke rritur numrin e të vdekurve në provincë në 55.

Provinca Deir Az Zor është një nga fortesat e fundit të organizatës terroriste ISIS, e cila thuhet se ka marrë fund. Por megjthatë, pasojat e saj po vazhdojnë ti godasin edhe më tej grupet e pambrojtura në Siri, të cilat as që e dinë se nga kush po u vie vrasja. /MESAZHI/