Trump të sëmurëve me kancer: S’më intereson sëmundja juaj, mbijetoni deri ditën e votimit

Kandidati për president i SHBA i republikanëve, Donald Trump, ka shokuar sërish me një deklaratë të tijën.

Trump ka folur para të sëmurëve me kancer.  Duke mos i interesuar sëmundja e tyre, Trump i fton të mbijetojnë deri më 8 nëntor, ditën e zgjedhjeve që të mund të japin votën për të!

-“Nuk më intereson diagnoza juaj, thjesht mbijetoni deri ditën e zgjedhjeve dhe votoni!- ka thënë Trump.

Trump ka shokuar opinionin publik me pikëpamje ksenofobe dhe raciste, megjithatë mbështetësit e tij janë në numër të konsiderueshëm.