Vendet ku më së lehti gjeni një vend pune

Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik njoftoi në të cilat dhjetë vende është më e lehtë për të gjetur një punë.

Faktorë të konsideruar si fuqia punëtore, numri i banorëve dhe numri i vendeve të punës, raporton albinfo.ch.

Islanda, mund të punoni dy ose tri vende pune me kohë të pjesshme

Suedia, numri i të papunëve : 7.4% të popullsisë

Norvegjia, konsiderohet si një nga vendet më të begatë për punë

Kolumbia, ka punë, por standardi është i ulët

Estonia, ky vend është lider në Evropën Lindore

Rusia, ekonomia po shërohet nga sanksionet

Zelanda e Re , është bërë një destinacion i njohur i kërkimit të vendeve të punës

Zvicra ofron paga dhe pensione të mira

Finlanda, pagat e tyre janë të shkëlqyera

Kanada, janë vetëm 6.9% të papunë.