Vozitja dhe “rënia nga një shkëmb” është një makthi për shumë prej nesh – dhe një shofer e përjetoi këtë

Vozitja dhe “rënia nga një shkëmb” është një skenar makthi për shumë prej nesh.

Dhe ky makth u bë një realitet për këtë shofer kohët e fundit.

Sipas mediave të huaja, detajet rreth këtij incidenti janë të paqarta, përfshirë këtu se ku është filmuar saktësisht dhe çfarë ka ndodhur saktësisht pas përfundimit të videos.

Por siç edhe mund të shihet, pamjet janë filmuar nga kamera e një automjeti që ishte prapa veturës së bardhë në një rrugë të ngushtë malore.