Pezullohet mësimi në Tiranë, Durrës dhe Lezhë

Pezullohet mësimi për qarqet Tiranë, Durrës, Lezhë.

Për shkak të tërmetit në disa shkolla në Shipëri është ndërprerë mësimi.

“Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë njofton se për të gjitha shkollat e Qarqeve Tiranë, Durrës dhe Lezhë do të pezullohet mësimi ditën e sotme.Ndërkohë për shkollat e qarqeve të tjera, do të ketë një njoftim të dytë”.