35 veta përfshirë edhe një foshnje janë lënduar nga një pemë në Portugali

11 veta janë shtypur për vdekje dhe dhjetëra janë lënduar nga një pemë në Portugali. Së paku 35 veta, përfshirë edhe një foshnje në karrocë, janë lënduar nga një pemë në festival në Festa da Senhora do Monte në Portugali.

Ky festival sjell në Portugali qindra njerëz nga e gjithë bota./Mesazhi/