5 ndryshime në mënyrën e jetesës që ndikojnë drejtpërdrejtë në shëndetin tonë

Ndryshime të vogla në stilin e jetesës, të mbajtura rregullisht përgjatë moshës së mesme, janë në gjendje të rrisin numrin e viteve të jetuara pa sëmundje kronike dhe të ndikojnë tek jetëgjatësia.

Ndryshimet më të rëndësishme që mund të bëni janë:

Ngrënia e një diete të shëndetshme.
Aktiviteti i rregullt fizik.
Mos pirja e alkoolit.
Heqja dorë nga duhanpirja.
Mbajtja e një peshe të shëndetshme.