Afër 1 mijë raste të reja me Covid-19 brenda ditë në Maqedoninë Veriore

934 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore, që është dhe shifra më e lartë e regjistruar deri më tani që nga shpallja e pandemisë.

I lartë është edhe numri i të shëruarve. Gjithsej 454 persona e kanë fituar betejën me virusin Korona, ndërsa në 24 orët e fundit 5 persona kanë ndërruar jetë. Janë kryer gjithsej 2 748 teste, edhe ky një tjetër rekord për sa i përket testimeve.