Aksion i Policisë së Kosovës, arrestime në qytete të ndryshme

Policia e Kosovës me anë të një konference ka njoftuar sot për disa aksione që shpien me arrestimin e disa personave.

Në rajonin e Gjakovës janë arrestuar tre persona për vjedhje dhe grabitje. Tre personat e arrestuar janë dërguar në mbajtje ndërsa dy të tjerë janë në kërkim.

Poashtu në Gjakovë janë arrestuar edhe pesë persona të tjerë për detyrim, shantazh dhe marrje me prostitucion. Personi me inicialet L.B është dërguar në mbajtje prej 48 orësh.

Në Mitrovicë është arrestuar një person i komitetit rom që akuzohet për martesë të detyruar. I njëjti është liruar për procedurë të rregullt.