Amerikë: Gruaja shqiptare sulmoi dy gra myslimane dhe ua hoqi shamitë nga koka

Një grua nga New York-u nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është akuzuar për krim të urrjejtes pasi që ka ofenduar dhe ka sulmuar fizikisht dy gra myslimane.

Emirjeta Xhelili, 32 vjeçare me origjinë nga Tirana, u ka bërtitur dhe i ka sulmuar dy gratë e moshës 23 dhe 24 vjeçare, duke u thënë: “Largohuni nga Amerika k***a”, dhe më pas i ka goditur me grushte në fytyrë.

Xhelili e cila në Facebook e quan veten Mary Magdalene, po ashtu i ka shqelmuar gratë në këmbët e tyre dhe më pas ka provuar t’ua heqë shamitë nga koka, transmeton Klan Kosova.

“Kjo është Amerika dhe ju s’duhet të jeni ndryshe nga ne”, ka bërtitur ajo gjatë këtij sulmi që ka ndodhur në afërsi të shtëpisë së saj në Brooklyn.

Asnjëra nga viktimat dhe as fëmijët me të cilat ato ishin, nuk janë lënduar nga sulmi, kurse Xhelili, është arrestuar katër orë më vonë.

Xhelili e cila punon në një restorant italian, është akuzuar për sulm dhe krim të urrejtjes e po ashtu me nj gjobë prej 50,000 dollarësh.