Arrestohen Dardan Molliqaj dhe Frashër Krasniqi

Policia e Kosovës ka arrestuar zyrtarin e Partisë SocialDemorkate të Kosovës, Frashër Krasniqi.

Pas përfundimit të përfundimit të protestës së veteranëve në të cilën ishin pjesëmarrës edhe Krasniqi e zyrtarët e tjerë, Policia e Kosovës ka arrestuar kreun e PSD-së, Dardan Molliqaj dhe Krasniqin.

Ata janë arrestuar në rrugën “Bajram Kelmendi”, saktësisht në afërsi të zyrave të PSD-së.