Ata që kanë lindur pas vitit 2000, nuk i kuptojnë dot këto foto!

Nga video kasetat e dëmtuar e deri të floppy disqet e gërvishtura, imazhet e shkrepura të disa gjësendeve që fëmijët që kanë lindur pas vitit 2000 nuk mund assesi t’i kuptojnë.

Përdoruesit e internet nga e gjithë bota kanë shpërndarë imazhet e preferuara nga fëmijëria – që sigurisht se shumëkënd do ta bëjnë të ndihet nostalgjik, transmeton Telegrafi.

Në  fotogalerinë e publikuar më poshtë shfaqen disa pajisje që janë përdorur para vitit 2000, siç është videoja “minesweeper”, televizorët e “trashë” dhe telefonat e mëdhenj celular.

Disa përdorues tjerë të internet kanë shpërndarë imazhe të lojërave që janë luajtur derisa ishin nxënësit në klasë, por që gjenerata e lindur pas vitit 2000 nuk mund assesi ta kuptojnë.