BDI-VMRO ende pa marrëveshje

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani, ka thënë se ende nuk ka marrëveshje dhe se po diskutohen, 5 opsionet, raporton”SHENJA”.

“Dëshiroj ti demantoj të gjitha spekulimet, po bisedohet për të gjitha opsionet, të gjithë po japin argument, por dhe kundër, dhe nuk kemi arritur deri në moment kur do të formohet ndonjë propozim i cili do të jepet për vendosje. Për momentin nuk ka asnjë vendim të gjitha opsionet kanë mbetur” ka thënë Osmani, raporton SHENJA.