BE: Takimi në Bruksel s’ka përfunduar, vazhdojnë negociatat për gjetjen e një zgjidhje për krizën në veri

Zëdhënësi i Bashkimit Evropian, Peter Stano është deklaruar lidhur me zhvillimet në kuadër të dialogut Kosovë-Serbi.

I njëjti ka deklaruar se takimi i kryenegociatorëve të Kosovës dhe Serbisë, i lehtësuar nga Bashkimi Evropian në Bruksel nuk ka përfunduar.

“Negociatat vazhdojnë, për të gjetur një zgjidhje për krizën aktuale në veri të Kosovës”, deklaroi ai.