Biblioteka e te fshehtave! Zbulimet e Muslimanëve ndryshuan Botën! (Video- Elvis Naçi)

Te gjithe e quajten “Epoka e Erret”, mbase se mendojne se vetem Evropa ekzistonte atehere kur kjo e fundit persekutonte dijen dhe zhvillimin.

Por ne fakt, nuk ishte epoke e erret per gjithe njerezimin. Ishte pikerisht kjo kohe kur ne Azi, ne vendet ku sot i njohim si Lindja e Mesme, po zhvillohej me te madhe dituria dhe po shperndahej me shpejtesine e drites.

Kjo video e shkurter e shpjegon si me se miri se cilat ishin zbulimet e myslimaneve qe ndryshuan boten. Dhe permes kesaj do ta shihni se si edhe sot nuk do te mund te jetonim pa keto zbulime te dobishme. /MESAZHI/