Biden nënshkruan ligjin stimulues prej 1.9 trilionë dollarësh

Presidenti Joe Biden nënshkroi ligjin për stimulimin e 1.9 trilion dollarëve të enjten, duke përkujtuar një vjetorin e bllokimit të SHBA nga pandemia e koronavirusit.

Kjo vjen si masë për të sjellë lehtësim për amerikanët dhe për të rritur ekonominë. Biden nënshkroi masën përpara një fjalimi që planifikonte vonë të enjten për të shënuar përvjetorin e bllokimit, për të kërkuar vigjilencë ndërsa pandemia nuk ka të ndalur dhe për të ofruar shpresë mes një numri në rritje të njerëzve të vaksinuar në të gjithë vendin. /Mesazhi.com