Brenda 24 orëve, 1.178 gjoba për shkelësit e ligjit antiCovid-19

Në javën e fundit është shënuar një rritje e dukshme e rasteve me Covid-19 në Kosovë.

Po ashtu është rritur edhe nurmi i gjobave ndaj qytetarëve për mosrespektim të ligjit anti-Covid.

Brenda 24 orëve të fundit janë shqiptuar 1178 gjoba për mosrespektim të ligjit antiCovid.

Po ashtu gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 931 tiketa për shkelësit e rregullave në trafik.

Ndërsa kanë ndodhur 34 aksidente me dëme materiale dhe 27 me lëndime trupore.