Çadrat e hijes me sistem të paparë, kjo është freskia që u ofron Xhamia e Profetit (a.s)

Xhamia e Profetit Muhammed (a.s) në Medine gjithnjë ka pasur përpara vetes një plato të gjerë, por asnjëherë sikur tani… Kupolla e parë e saj u bë 600 vite më parë, dhe prej atëherë është zgjeruar e zgjeruar vazhdimisht…

Tani, Xhamia e Profetit (A.S) ka rreth 170 kupolla. Ajo që lë më së shumti vëmendje është mënyra se si menaxhohet vapa në këtë vend ku nxehtë mbanë gjithmonë.

Cadra të dizajnuara me shumë kujdes që sigurojnë hije për qindra mijëra vizitorë, dhe pajisje freskuese për ata që vizitojnë këtë xhami në saje të Umres.

Të pajisura me sistem marramendës për freski dhe hije, këto janë cadrat e Medinës. Thjeshtë pa fjalë! /MESAZHI/