Cybertruck shihet duke u mbushur në një nga pikat karikuese në Kaliforni

Një Cybertruck i Tesla-s është parë së fundmi nga njerëzit derisa po mbushej në njësinë e mbushësve Supercharger të prodhuesit amerikan në Kaliforni.

Imazhet dhe videot e këtij Cybertruck-u u posuan në forumin e Cybertruck Oweners Club nga disa anëtarë.

 

Cybertruck-u i Tesla-s ndonëse ende shumë i përfolur përgjatë këtij viti ende nuk ka debutuar zyrtarisht, por ajo që po shihet në video mund të jetë kandidat lëshimi.

Numri jozyrtar i rezervimeve për kamionçinën e shumëpritur thuhet se ka arritur në 2 milionë së fundmi.