Delawie: Politika e ShBA-ve ndaj Kosovës e pandryshueshme

Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Gregory Delawie, nuk mendon se pavarësisht se kush do të fiton garën presidenciale në ShBA, raportet ndaj Kosovës nuk do të ndryshojnë.

Ai ka thënë se kush do që fiton në SHBA, politika nuk duhet të ndryshon. Sipas tij, qëndrimi i SHBA-së, nuk do të ndryshon ndaj Kosovës duke thënë se Kosova ka pas gjithmonë përkrahje dhe do të vazhdon kështu.

Delawie ka thanë se marrëdhëniet ndërmjet SHBA-së dhe Kosovës janë të shkëlqyera.