Deputetët e PDK-së për legjislaturën e ardhshme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar sot rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të 14 shkurtit dhe Partia Demokratike e Kosovës ka marrë 17 për qind të votave.

Kjo përqindje, partisë që në zgjedhje garoi me Enver Hoxhajn si kandidat për kryeministër do t’ia sigurojë 19 deputetë.

Enver Hoxhaj

Uran Ismaili

Bedri Hamza

Mërgim Lushtaku

Memli Krasniqi

Elmi Reçica

Ferat Shala

Ardian Kastrati

Xhavit Haliti

Bekim Haxhiu

Eliza Hoxha

Ganimete Musliu

Hajdar Beqa

Abelard Tahiri

Blerta Deliu

Fadil Nura

Ariana Musliu – Shoshi

Adelina Grainca

Floretë Zejnullahu.