Deshi ta di se çfarë ndodhë me gomën gjatë vozitjes, futi kamerën brenda saj për ta parë procesin

Warper Perception është një kanal në YouTube, i cili vazhdimisht publikon video të ndryshme sa i përket më të reja në fushën e automobilizmit.

Në videon e fundit, një i ri kishte vendosur kamerën GoPro brenda gomës së veturës, për të parë se çfarë ndodhë me balansuesit brenda gomës gjatë një vozitje të rëndomte.

Balancuesit janë paraparë që në mënyrë automatike të balansojnë gomën jashtë, dhe të parandalojë dridhjet e bezdisshme.

Është vërtetë interesant të shihet sesi balansuesit funksionojnë nga brendësia e gomës, e kjo është realizuar përmes kamerës së vendosur brenda.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon e publikuar më poshtë, që tregon në detaje procesin e punës së balancuesve në goma.