Dhjetëra të vrarë në Egjipt, sulm terrorist gjatë faljes së namazit të xhumasë

Dhjetëra persona janë vrarë nga një sulm terrorist i kryer në një xhami në Egjipt.

Sulmi ndodhi kur disa militantët hodhën një bombë si dhe gjuajtën me armë zjarri në një xhami në provincën veriore të Sinait.

Sulmi ndodhi pikërisht kur ishte duke u falur namazi i xhumasë, dhe kishte në shënjestër policët dhe mbështetësit e tyre që ishin duke ndjekin lutjet e së premtes. /MESAZHI/