Doktori musliman i shpëton jetën një punëtori, e tëra regjistrohet në VIDEO

Nje person i cili ishte duke punuar prane nje shkolle ne Brisbane te Australise u godit nga nje sulm ne zemer papritmas, dhe u shtri pertoke.

Prane tij u gjend ne ndihme nje doktor mysliman, i cili ia shpetoi jeten duke i dhene masazh artificial ne zemer.

Gruaja e tij tha se po te mos ishte ai, bashkeshorti i saj nuk do te ishte me…. Edhe pse sulmet ndaj myslimaneve jane ne rritje gjithnje e me teper, detyra e secili duket se qendron perkrah ajetit Kur’anor: “Ai i cili shpeton nje njeri eshte sikur ta kishte shpetuar mbare njerezimin. (Kur’an, 5:32) /MESAZHI/