DOSJA E VIZAVE – ILIR KRASNIQI (Foto&Video)

Dosja e Vizave – Ilir Krasniqit ka shkaktuar humbjen e pasurisë mbi 800.000 euro qytetarëve të Republikës se Kosovës,  para keto që qytetarët kanë shitur nga pasuria e tyre dhe kanë hyrë në kredi për ta sigurar një vizë pune në Gjermani.

Ilir Krasniqi i dyshuar për mashtrimin e qindra të rinjve në Kosove për sigurimin e vizave të punës në Gjermani, është arrestuar nga Policia e Kosovës ku i është caktuar një muaj paraburgim.

Ai dyshohet se ka mashtruar qytetarët duke ju marruar para të konsiderueshme, sipas portalit FRONTI pagesat që janë bërë kanë kushtuar prej 1.500 euro deri në 3.000 euro.

Iliri Krasniqi procesin e punës së vizave e ka zhvilluar në zyren Pa Rrotulla (Lagjja Pejton, Rr. Pashko Vasa, Objekti i sigalit, Kati i 2 Prishtinë 10000)

Në zyren ku zhvillohet emisioni “Pa Rrotulla”  janë kryer pagesat dhe janë manipuluar shumë qytetarë, ndonse Ilir Krasniqi ka paguar Qera për kohën sa e ka shfrytëzuar.

./fronti.info