Drejtori i “Don Boskos”, Don Izidori, në prehrin e nxënësve! (Foto)

Qendra Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë e ka drejtorin shumë të afërt me nxënës.

Afërsinë më të madhe duket që e ka më nxënëse.

Drejtori i “Don Bosko” është Don Izidor Llukiq, një priftë nga famullia e Prishtinës, shkruan lajmi.net.

Nën petkun e drejtorit, Don Izidori shihet në shumë fotografi më nxënëse të shkollës së tij.

Madje, në disa fotografi që janë dërguar në adresë të lajmi.net, afërsia më nxënëset e shkollës duket që i tejkalon raportet drejtor -nxënës. Jo në pakë foto Don Izidori shihet në përqafimin e nxënëseve të shkollës, madje edhe në disa pozita të palakmueshme.

Kujtojmë që Qendra “Don Bosko” ofron mësim për arsimin fillorë dhe të mesëm të ulët.

Ndërkaq, Zhvillimi i Planit dhe programit mësimor në këtë qendër edukative nuk është fetarë,  por mbështetet mbi bazën e një procedure të shkencore, si nga forma, qasja metodologjike. /Lajmi.net/

dom dom1 dom2 dom3dom4